Hi.. saya belum pregnant.. tapi bila picit puting dia keluar mcm susu kental.. kenapa ye

2 Các câu trả lời

awak pregnent tak?sy pn keluar susu jugak bila picit

2y trước

Kalau awk pregnant keluar susu normal, tapi jangan picit susu awk tu kalau awk pregnant. Klu picit akan trigered kontraksi. Tapi kalau awak tak pregnant baik awk consult dr, sbb sebarang cairan keluar dari puting tu dikira tak normal klu hormon pregnant tu tak ads. Kcuali awak dah pernah mengandung sebelum ni..

boleh pegi klinik utk check.