As salam nak tanya .

Beras SUMO ni bagus x kalau nk bagi beby makan ??? TQ pada yg menjawab ??

As salam nak tanya .
6 Các câu trả lời

Ya bagus. Nak tahu lebih lanjut mengenai pemakanan baby yg sihat boleh join group fb ni : Happy Baby Foods Malaysia.

Beras ni mcm sticky skit.. Nk mcm pulut tpi tak pulut. Biasa ya Guna utk buat sushi.. Kalau org jepun mmg diorg Guna ni.

5y trước

So x sesuai yea sis ?

Bagus boleh naikkan berat baby sbb kanji tinggi..tapi kalo anak mmg dah overweight better xpayah..

5y trước

Mydin , tesco , speedmart

Kebanyakan mommy pakai beras ni utk bg ank makan. 😁 Bagus kata mereka.

5y trước

Okay baik . Tq ea sis 🤝🏻

Kene cuba ni...

sesuai....