Share share jom

Preggy ke dua ni ada gbs 😭😭ada tak mummy mummy yang senasib mcm ni 😭😭 sepanjang pregnancy mummy amalkan apa je yaa . Dan time bersalin macam mana yaa . Baby semua ok takk ??

2 Các câu trả lời

hi awak,, time mengandung kalau ade gbs mmg x boleh hilang gbs tu smpila awak beranak even awak amalkn apa²,, so sblum nak beranak nnti doktor hospital akan cucuk masukkn ubat antibiotik dlm darah utk keselamatan baby,, so dont worry follow je advise dari doktor😊 sy pernah ade gbs time kandungan pertama tpi kandungan pertama x survive,, yg kndungan kalini alhmdulillah x de gbs, cuma nnti nak beranak kene bgthu juga doktor kat hospital yg sy pernh ada gbs supya dia boleh prepare

3y trước

bukan sbb gbs wak..mmg dia x dpt nk survive..gugur time 15 weeks

Sy masa 2nd baby ada gbs.. klau klinik swasta dia akan check dalam 34weeks ada gbs atau x.. if ada dia akan on antibiotik sebelum kita bersalin nnti n baby pon akan on antibiotik lepas lahir.. Alhamdulillah baby sy pon da nak masuk 2years skrg.. Membesar dgn sihat..

3y trước

yang saya ni kk cakap time nak bersalin nanti baru on antibiotik. lepas bersalin tu baby akan dgn doktor la yaa dia nak pantau baby kan. sis masa pregnant ada keputihan jugak ke