Bersalin kat andorra vs KPJ

salam mummy if di beri pilihan which one mummy pilih .. if ada yg pernah bersalin dua2 hosp ni di alu2kan share pengalaman yaa 🥰#ingintahu #pregnancy #advicepls

2 Các câu trả lời

Personally saya prefer KPJ. Satu, sebab dekat 😂 keduanya, dah biasa checkup dari saya diagnose dgn pcos lagi kat situ jadi dah selesa dgn doktor sana. Lagipun KPJ banyak specialist dan kelengkapan semua ada jadi tak risau

2y trước

tq bg pendapat🥰

Sy nak pilih Andorra sbb abg sy chef kt situ, mesti dpt makan extra free sedap2🤣 itu je yg sy fikir, psl bersalin redha je haha

2y trước

hahahah 🤣