Tips nak minum air gula

Assalamualaikum mommies..nak tanya boleh tak nak mintak tips b4 minum air gula😅saya 4/3 ni kene minum air gula for the first time😩risau tak boleh telan..dah la hari yg sama jugak sye kene scan 28 minggu,risau baby kurang aktif..cuma nurse sye ada ckp lepas minum air gula tu rest dlm 10 minit pastu cuba ckp kt nurse lain ckp nak pegi scan boleh ke? Sbb nurse yg jge sye cuti pulak 4/3 ni .. saya risau😩😩#pleasehelp #seriusnanya #firstbaby

3 Các câu trả lời

rujuk artikel: https://my.theasianparent.com/tips-minum-air-gula/web-view?utm_source=webview&utm_campaign=related post popular: https://community.theasianparent.com/q/ibu2-boleh-share-x-pngalaman-mnum-air-gula-at-tips-mnum-air-gulaa-stgh-org-xd/3133229?d=android&ct=q&share=true maaf copy paste sbb tips minum air gula ni kira frequently asked question tentang scan, puan ikut je saranan nurse tu. biasanya bayi aktif kalau kita consume benda2 manis

Minum one shot. Then rehat sementara tgu jumpa nurse & dktr. Sy minum kali kedua (13w & 28w). Klu kk ada call lps minum tu, kira sangkut lh. Klu x next appt nanti nurse akn tulis dlm buku pink kita.

Jangan muntah. Kalau tak, kena minum lagi, lagi seksa. Lepas minum kena tahan dua jam, memang mual. Hanya boleh minum sikit air masak untuk kurangkan rasa manis di tekak.

2y trước

Alhamdulillah berjaya jugak smlm🤲🏻😂kk pun takde call bagi tau sangkut ke ape..sbb nurse ade bagi tau kalau kk ada call mksdnya sangkut .. kalau takde tu insyaallah takde pape..harap betul la ape nurse cakap..😁