First trimester

Ada tak mommy yang sama mcm saya , alahan first trimester saya asyik selsema je… Tak tahu lah nak buat apa sampai tersumbat hidung dua2 belah 😅

5 Các câu trả lời

ye sama mcm saya, jd xcukup nafas, teruk jg nk tarik nafas, bile da xlrt tu mmg terus tertido jg wlupon xckup nafas🤣..skarang w9 da ok skit..pg2 rase hdung penuh dgn bijih🤣

sblm ni x. ank no 2 ni,bru thu pregnant,dh kena batuk selsema. sy bykkn mkn buah. t0 sy mmg kalau kena selsema ni 2 minggu bru elok skit

saya pnya selsema ni dari tahu mgandung smpai lah skrg dh 19weeks pun tk lega2 lgi..😮‍💨😵‍💫

cr bende ni kat farmasi, berasaskan air jer xde effect kat kandungan.. sy gune alhamdulillah serasi..

Try makan buah2 yg ada vitamin c