Bersama suami 5week

Assalam hai, nk tnya boleh tak bersma suami 5week pregnancy? Takut2 plk 😉🙈#firstbaby #seriusnanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

Ada yg kata boleh tapi slow2 la sis, saya pon first pregnant skrg ni dah 17 weeks pon tak bersama suami dari start pregnant sbb takut2 hehe ank first ni jadi takut plak hehe betul2 nk jaga

3y trước

lamanya sis dgn suami puasa yer...sy dah 8 week pn blm bersama lg sb pernah gugur dlu tkut2 plak..tp ada keinginan tp tkut2

Saya kalau boleh tak nak bersama lagi tapi takot sangat2 🙂 sebab byk kes suami yg bukan2 bila xdpt bersama isteri🫠 dye jd mcm fobia