Boleh rasa tenang ke?

Pernah tak kita rasa macam nak menangis untuk hilangkan semua beban dekat dada?😢 Adakah dengan menangis anda rasa dapat mengurangkan rasa terbeban anda?

Boleh rasa tenang ke?
20 Các câu trả lời

biasanya saya menangis sebab nak meluahkan perasaan je.. sambil menangis dok fikir apa nak buat lepas ni, apa solusi dia.. dah nampak jalan keluar, tangisan saya pun ikut reda.. nak kata perasaan tu tenang lepas menangis tak jugak selagi masalah belum selesai.. menangis lama2 pun takkan selesaikan masalah.. kalau menangis kena cepat2 bangkit tak boleh terlalu hanyut dengan emosi - ini apa yang saya percaya.. entah la.. lain org lain caranya kot..

kadang2 lepas nangis kita akn rs lebih lega dan tenang..sbb rasa mcm dh meluahkan segala terbeban..kekdg bila kita penat sgt pn kita blh menangis juga...😉✌🏻esp bila dkt2 nk dtg bulan .kekdg ada je bnda mcm buat kita rs penat..pdhal bukn apa pn .emosi tu je kekdg gedik2 santai duk dtg menganggu🤣🤣🤣 jd tak stabil bila otw nk period .

ye tapi jarang lah perasan tu ada.. memang nangis dapat melegakan juga hati,fikiran lepastu termenung sebab nk stop nangis🤗

tak.. bercakap dgn husband lebih menenangkan, sbb dia good listener.. nak sedih pun xjadi sedih.. sbb dia pandai pujuk..

Kadang kala ya. Tapi kalau waktu marah sangat pun saya menangis tapi lepas tu tak lega pun. Lega sementara sahaja.

hmmm penah byk kali even skrg pon tambah2 sakit pinggang kepala bby dh kat bawah segala rasa ada

alhamdulillah so far kalau rasa nak nangis, nangis je. Lega lepas tu 👍

ye...walaupun tidak dpt selesaikan masalah..tp dapat melegakan hati

ya, menangis dapat melepaskan rasa tertekan, sedih, marah

Pernah sbb taktau nk luah dekat sapa rasa terbuku ni