Tidur berlebihan

assalamualaikum mommy smua nak tnya saya dah 35 week kerap sgt tidur 😣😣😣 lepas siapkan suami makan srpan siap2 gi keje dlam pkul 8 am mcmtu dah sttle trus tdr blk kdg tdr smpai 4 jam tak sedar takda apa2 kesan kah dengan baby dengan ibu kah risau pulak 😣😣 harap ada respon lah terima kasih ♥️

6 Các câu trả lời

normal awk kita rsa penat..sy 30week memg asyik nk tido jee🤭

3y trước

Hehehehehe 😣 itula nak2 masuk 36 🤣 tdr je smpai2 stresss2 skit kepala asyik tdr je