Dah vaksin? Anda yang mana satu?

Hi semua selamat tengah hari👋 Haah jom kongsi status vaksinasi anda di bawah 👇 Ada yang geng C macam min tak ya😉

Dah vaksin? Anda yang mana satu?
1108 Các câu trả lời

1st dose 6/7 time tu xaware pon pregnant sbb dok expect period on 9/7. Dpt tahu pregnant, terus tunda second dose to 14 weeks. Dh slmt ambik 2nd dose on 15/9. Both sinovac. Alhamdulillah okay and x ada any side effect apart from lenguh dkt tgn.

Alhamdulillah saya dah settle 2 dose vaksin pfizer pada 29/7 haritu.sekrang usia kandungan esok dah masuk 26weeks.Alhamdulillah jugak tak ada demam atau sakit kepala .cuma rasa sakit sekitar tempt inject dalm 2-3 hari cm tu sekrang ok dah

smlm bru dpt second dose pfizer mlm tdi juga bdan x sedap tido x selesa mngiring seblh kanan x kena mgiring seblah kiri x kena,sakit kepala smpai skrg nk bangun tak larat risau juga,semoga dipermudahkan segala urusan ibu2 disini aamiin

1st dose dh lepas, time tu xtau kata tgh pregnant. Sblm p vaccine dh check upt Tp -ve. Skrng dpt appointment ke 2 utk 2nd dose vaccine. Skrng sy bru 7w.. nak teruskan ke tak ya utk 2nd dose ni? Atau nk postponed lg😅

3y trước

sy call help centre vaksin covid diorg xbg utk teruskn 2nd dose. diorg suruh tgu 14weeks keats. sy tnya dokter pun sama

First dose masa bulan 8 jadinya second dose 4/9 lepastu pegi klinik 7/9 baru tau positif hamil. Skrg dh cukup 14 hari 21/9 harituh tau baby dh 6w4d. Harapnya tkde apa apa berlaku. sbb doktor kata antibodi dlm bdn dh kuat.

heitu sy x tahu sy preggy balik vaksin cek2 dh double line , bru je 4weeks 😭 2nd doseponamek ja , patutnya 12weks kbawah x bole ambek , tpi dsbbkan sy tiada apa2 kesan alhmdullilah ok ja SINOVAK

Saya B. 1st dose masa 18w, lenguh kat tempat cucuk, badan okay. 2nd dose masa 21w, lenguh kat tempat cucuk & rasa lenguh badan time pagi & malam esoknya. Makan Panadol alhamdulillah 2nd day dah ok.

masih dos 1 sinovac..itu pun waktu ambik vaksin saya tak tahu saya pregnant. dos kedua ni pfizer tapi saya belum ambik.sebab baru je tau saya pregnant..risau pula nak ambil vaksin dos pfizer ni..

c sinovac done dos k 2..alhamdulillah tkde masalah.. 13.9 bru jew... tkde effect nape.. saya mengandung 36w3d mase tu... mula ii jah rasa sakit kt cocok tu... sari jugok lar sakit sbloh bahu...

B pfizer... settle sudah... 2nd dose 19hb ogos ri tu... mmg tumbang.. seharian dok dalam selimut... ngan tgn lenguhnya mcm besi karat melekat ha ha ha ... Alhamdulillah hari ni da 34 week ...