36 weeks, baby August.. insyaAllah

Siapa kat sini dah 36 weeks ? Due daye sy 14/8/21.. Awak² semua due date bila 😀 jom share 😍 ##firstbaby #ingintahu #bantusharing

86 Các câu trả lời

Sya 30/8 tp kena bersalin 1/2 mnggu awal Sbb GDM…mine first baby…hope dipermudahkan sis😊

Sy hari ni genap 36w. Due date 15/8 😄. Semoga dipermudahkan urusan kite semua. Aminn.

3y trước

jarak 1 hari je..semoga dipermudahkan ya🥰

wahhh nk dekat due date laaa saya bln hujung bulan 9. tk sabar nk jmpa bby😍😍

semoga dipermudahkan ya..due date sy 26.1.22 semoga covid ni cepat berlalu pergi..

Wah due date kita sama la! Tapi 1/8 saya dah kena serah diri sebab gdm on metformin. Huhu

3y trước

semoga dipermudahkan segala urusan

semoga di permudahkan segala urusan..dan di jauhi segala penyakit yang merbahaya

saya due 26.08 . semoga dipermudahkan urusan ibu2. pantang bersama laa kita

semoga dipermudahkan segala urusan Kita nanti 🤓🤓🤓Dan lancar baby kluar

3y trước

aminnn

sy due 23/8 semoga urusan ibu2 yg bakal melahirkan bby dipermudahkan..

tarikh due sama 🥰 tp sbb kan ada gdm kena brsalin awal bulan.

3y trước

amin inshaallah hrp urusan awk pun dipermudahkan 🥰 wlaupun dpt tau tarikh nk jmpa dia , tp ttp nervous 🤣