Aktiviti anak

Bila dah penat sangat dengan urusan hal rumah.. Si manja ni lah jadi penawar❤️ Nak tembus line myspp ni, Kena jadi 🦉🦉🦉burung hantu la jawabnyaa.. Almaklumlah nak jadi cikgu🤭 Mommies TAP tengah buat ape tu😜 Dah masak ke belum? #TAPSupermoms #DiaryIbu #14july2021

Aktiviti anak
8 Các câu trả lời

Hiii 👋😍 Tekunnya dia banyak permainan dia sesambil teman mommy ya😆 Min belum masak lagi sebab suami puasa, jadi min diet sekali haha😂

3y trước

hehe itulah. memang kena beli lebih sikit supaya mak ayah join sekali. baru sampai sikit feeling anak anak nak main😆

rindu cium bau bby xsabar kurang sebulan lebih lgi nak bersalin ni ank yg ketiga..ank yg pertama&kedua dh besar² umur 13&7tahun haha

3y trước

Moga dipermudahkan ya puan

wahh😍😍gud luck mommy..mg dpmudahkan segalanya..aamiin... amboii mateen btl2 fokus tu .hehee😍😍

Good luck mommy Mateen. Saya pun nak apply spp 🥰 moga ada rezeki kita Aamiin

3y trước

Hahaha mcm mna tahu sama dgn botox 🤣Kirim slm Mateen yg ralit main mainan yg banyak tu hehe

Hai mateen dan ibu mateen 👋🏻👋🏻👋🏻

Ralit betul dia..😍😍😍

Sudah selesai memasak

ala bagusnya dia main