Vaksinasi covid

Alhamdulillah, saya bru sahaja ambil second dose pfizer💉✅ #19weeks pregnancy🤰🏻 Ada yg dah ambil vaksin juga? Boleh share pengalaman ?🥰

Vaksinasi covid
20 Các câu trả lời

Sy dah lengkap 2 dos vaksin pfizer. 1st dose kandungan 10 minggu. 2nd dose 13 minggu. Alhamdulillah baby takde masalah setakat ni.. Effect vaksin sama je mcm org lain - lenguh bahu. 2nd dose sy demam sehari. Lepas tu dh elok 😊. Sebaiknya ambil la vaksin, demi keselamatan kita dan baby. InsyaAllah kita ikhtiar.

tahniah sebab pilih untuk divaksin 🥰Saya pun dah selesai 2dose Pfizer.Masa ambik dos 1 tuu okay aje,ambik dos 2 baru terasa peningkepala,demam & sakit tempat cucuk tuu 2 3 hari jugaa laa Tapi alhamdulillah baby aktif macam biasa

Tahniah mommy.... saya dah completed pfizer.. kesan sama sakit dekat tempat cucuk and demam sehari.. alhamdulillah baby aktif mcm biasa… mommy2 yg lain jgn risau2 nak ambik vaksin ya.. protect ourselves and baby..

Sy pon pfizer gak..n dah lengkap..alhamdulillah xde pape efek..1st dose amek masa 23weeks..then next week tu kena cucuk kancing gigi pulak..lepas tu 2minggu lepas kancing gigi baru second dose..

prizer jagk. 1st 12wks.effect takde pe2. 2nd dose 14wks semlm. effect teruk sgt. tgh mlm gigill satu bdn. sakit kepala. lenguhh teramat satu bdn. bby keras kjp2. hrp cepat baik. xlarat sgt da.

igt nk ambik jgk time preggy..tapi takut ade efak kt baby.last2 tngu slmt brsalin.lps je hbis berpantang terus blh tarikh vaksin yg first,lps sbln lps tue dos ke2.alhamdullah🤲

vaksin pfizer,first dose 13 minggu 3 hari.alhamdulillah utk first dose,cuma lenguh lengan.semoga kita semua dilindungi.anggaplah ni persediaan kita utk baby jgk

sy masa kandungan 14 weeks dh amik vaksin dose 1 Pfizer dose kedua hri jumaat nie kandungan dh 17 weeks..masa sy dpt vaksin dose 1 cuma sakit n lenguh tngn je

vaksin sinovac..xde rse ape2 pn..cuma msa ambik yg first jdi sakit kepala je rehat lps tue oky blik.dos yg ke2. sngkut jdi sakit gigi.berape hari jgk nk baik.

3y trước

Boleh tahu week ke brpa 1st dose awak untuk vaksin sinovac?

Vaksin pfizer dose 1,Alhamdulillah kandungan 19minggu, lenguh2 lengan,3hari je pas tu dh ok😊,xtw lgi dose 2 macam mna nti,semoga semuanya baik2 je