Vaksinasi covid

Alhamdulillah, saya bru sahaja ambil second dose pfizer💉✅ #19weeks pregnancy🤰🏻 Ada yg dah ambil vaksin juga? Boleh share pengalaman ?🥰

Vaksinasi covid
20 Các câu trả lời

saya pun dah completed 2 dose pfizer week 35 1st dose muntah & cirit birit tapi xlama 2nd dose langsung xada alahan alhamdulillah baby ok aktif

sis nk tanya if pregnant dia akan bagi vaksin yg lain dri yg lain ke untuk yg tak hamil , ke sama je ? or ada ubat tambahan ape ape ?

Dah complete dose, Pfizer. ☺️ Side effect: Rasa lenguh di tangan. Baby, Alhamdulillah sihat.

Sye lengkap mse 14weeks. Alhamdulillah xde effect, tgn jek lenguh n kebas sikit.

Alhamdulillah saya dh lengkap 2 dos..17mnggu..Pfizer lenguh2 bahu.

dh bru 2hri lps saya menggigil bdn srm sjuk berpeluh huhu normal?

Alhamdulillah syukur sy dh lengkap 2 dos saya nk msk 6 bulan

sya bru lpas 1st dose jugak 20 week pregnancy.Pfizer 😊

tahniah. sy dh slsai 2 dose mgu lps..

sy dh abis dos 1&2. ok je...