36minggu 1hari

Normal ke 36minggu perut kerap mengeras rasa skit sbb prut terasa tegangg sgtt 😌 #firstbaby #ingintahu #bantusharing #trismester3

2 Các câu trả lời

klau konsisten dan makin kerap kena pegi hospital sis. mngeras dlam jangka masa yang tak tetap mybe false cntraction ja. so bnyakkan rehat😉 smoga dpermudahkan urusan sis

not sure normal ke tk..tp my sister pun sllu sakit mcm tu..sebelum 36 minggu lg dh sllu sakit mcm tu..contraction.. alhamdulillah semuanya selamat dh..