Gatal yg teruk pd bhgn vagina

Ad sape² mngalami bnda yg sma? Mlm² mmg akn trjga dri tdr garu² sekuat hati😭xthn sgt³#pregnancy #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

YES, me 🙋🏻‍♀️ Sama jgk dkt area nipple. Kemain gatal lg 😪 Tp ada bc dkt blog, tanda2 biasa bila pregnant sbb perubahan hormon.

3y trước

setakat ni mkn homeopaty dlu. msa ngndung sblmni pn prnh kna, g jmpa doc dia bg ubat sapu n utk yg msuk dlm tu. xjd pape jgk msa tu. smpaila lps bsalin ad lg gtl² tu pstu try amik homeopaty alhamdulillah sembuh.. tp tula skg ni yg x hilg² lg😖

Kene cek sis. Mungkin infection.

3y trước

msa ngndung sblmni pn prnh kna jgk pstu doc bg ubt sapu n yg msuk dlm. pn xjd pape jgk. skrg sy ikhtiar homeopaty je dlu tgk cmne