Hi mama 🙋🏻‍♀️ Sapa sini geng dgn kita due date bulan march. Kita 18hb 🎉 Dah ready ke? 😍😂

Semua keperluan dah siap tinggal nak tunggu tanda2 je. Tak sabar nak bersalin 😂 Takut2 tu semua tolak tepi jgn difikirkan mmg akan sakit pun 🤭 Baby bump kalini mmg kuat makan benda manis. Setiap hari mesti ada air manis dlm peti ais. Sirap ais paling suka, bancuh 1 jug simpan bg sejuk 😋 Lepastu asyik nak makan aiskrim coklat dgn kek batik je, aiskrim beli yg dlm bekas. Kek batik buat sendiri je 🤭 Kalau tak minum air manis rasa macam takde tenaga 😂

Hi mama 🙋🏻‍♀️ Sapa sini geng dgn kita due date bulan march. Kita 18hb 🎉 Dah ready ke? 😍😂
67 Các câu trả lời

best ya semoga sis selmat bersalin..sya lmbat lg bln 8

4y trước

Amin 😊 Takpe pejam celik kejap je nanti masuk bulan 8

Semoga semua urusan para ibu dan anak dipermudahkan..

4y trước

Amin.. 🤲🏻 Terima kasih 😊

sy 25/3 ni..sama la asyik naknmakan benda2 manis😅

4y trước

tq...Alhamdulillah dah selamat bersalin..betul2 ikut tarikh due

smoga urusan dijlnkn dgn lncar yea sis😁👍

4y trước

Amin 😊 terima kasih..

saya 15/3.. doakan urusan saya dipermudah...

4y trước

🥰

sy 19/3...insyaallah,dah ready...😁😁😁

4y trước

Semoga dipermudahkan segala 😊

Saya 16/3.. In shaa Allah hosp shah alam 😬

4y trước

Semoga dipermudahkan segala urusan sis ☺️

sy 23/3 smoga awak dprmudahkan bersalin nanti

4y trước

Sama2 laaa kita 😊 Semoga kita kuat untuk bertarung melahirkan baby nanti 😊

Semoga dipermudahkan segala urusan yaa. 🤗

4y trước

Amin.. Terima kasih ☺️❤️

semoga dipermudah kan segala urusan sis😁

4y trước

Amin 😊🤲🏻