Waktu tidur anak

Hi mmy . Jom share baby mmy malam berjaga berapa kali dan berapa bulan usia baby 🥰 #firstbaby

2 Các câu trả lời

depends mommy.. kalau bawah 8 bulan normally bf dia akan berjaga every 2 hours, lepas 9 bulan barulah dia berjaga 3 or 4 jam. Anak saya now dah 1 thn 4 bln. baby gegirl

baby boy sy sbulan..biasanya dlm 2 jam skali trjaga..tp kdg2 xsmpai 2 jam dh tjaga..

4y trước

Sy bby girl 2m10d skrg baru rasa dia tidur lebih 2jam . Sebelum ni pun dia tidur 2jam atau kurang 2jam