Siapa suka minum air teh?

Hi good morning, selamat pagi semua kesayangan min🌞 Hari ni hari teh panas sedunia 🍵 Mesti ramai suka minum teh kan? 😋 Teh ni macam sinonim sangat dengan orang malaysia kan😆 Haah korang suka minum teh mana satu? Min suka sangat teh bunga krisantimum tu🥰

Siapa suka minum air teh?
113 Các câu trả lời

teh tarik kurang manis😍

Suka. Tp bole ke minum waktu preggy

4y trước

saya minum teh biasa yg uncang tu hari bila masuk 2nd trimester tp cuma satu gelas sehari. jgn minum terlalu byk sbb nk kontrol pengambilan kafein.

Teh tarik dan teh bunga #TAPactiveusers

Semua jenis teh kecuali teh hijau 😅

teh ais cincau, teh hijau mmng fav

Suka tp x boleh sbb nk jg hb..

tea tarik n tea o...xblh tgk..

teh bung 🌼 / teh hijau 🍵

teh tarik idaman kalbu😊

teh hijau suam & teh bunga