Hb low 10.2

Hi ibu ibu semua mcm mana nk naikkn hb. Sy pulak allergik byk mknn tk bole makan🥲

8 Các câu trả lời

sy makan ubat nurse bg dgn air oren. ataupon any minuman yg masam alhamdulillah hb okay. sy ada baca jgk org recommend minum air jambu batu peel fresh tu utk naikkan hb

Mkn sja ubat yg nurse bagi tu. Mkn 2jam selepas mkn mlm dan terus tidur lepas mkn ubat tu.. Sya sblm ni hb low tapi sya tetapkan masa mkn ubat tu.. Dari 10.9 naik 12.0

Saya makan ubat yang doc bagi,sambil tuu makan Kerang,Bayam,Jambu batu dengan hati ayam.Alhamdulillah sekarang hb xpernah bawah 11.5

saya makan sangobion . ubat klink kasi saya makan muntah. alhamdulillah dari anak first makan sangobion hb takpenah bawah 11

Sis makan ubat yg nurse bg dengan minum Air sunquick.. Sy macam tu je sis alhamdulillah Hb cantik je 11 ke atas..

sy dulu selalu manakn ubi ungu dan jambu batu

saya amal kan jus mamariam jee🤭

Sy mkn tmbikai n jmbu batu