Morning sickness sewaktu hamil, siapa pernah alaminya?

Kebanyakkan ibu yang hamil memang tak dapat dipisahkan dengan morning sickness🤢 Tetapi tahukah mommies yang morning sickness setiap orang itu berbeza-beza?🤔 Jom kongsikan pada minggu ke berapa ibu alaminya di bawah👇 Min anak pertama perempuan awal-awal lagi minggu ke-5 dah morning sickness teruk😅

Morning sickness sewaktu hamil, siapa pernah alaminya?
75 Các câu trả lời

Minggu ke4/5 mcmtu 🤢🥴

6 anak semua morning sickness....

4y trước

sis skrg pregnant yg ke 6..awal2 tu memang teruk morning sickness nyer..nk masuk 4 bln lebih baru ok ...

xpernah alami😂😂😂

start dapat tahu pregnant

4 minngu hingga 12 minggu

Bulan pertama Dan kedua

soon lepas cek upt 🤢

Takde morning sickness

Sampai 3bulan lebih

Awl2 tahu pregnant