Morning sickness/alahan

Ibu ibu..siapa geng dengan saya..takde morning sickness or alahan apa apa..normal ke🤣saya dah 6 weeks..ke belum lagi ek🤔 #ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

Alhamdulillah syukurlah xdd morning sickness.. saya walaupun tak teruk mmg azab juga setiap kali nk tdur je pinggang sakit nk tdur jadi x selesa pusing sini x kena sana x kene .. pahtu loya2 .. bila makan manis2 rasa nk muntah makan masam2 saya suka .. makan pun selalu selera saya tinggi betul . ni jam sekadar ala perut saja & selesa perut

2y trước

hahah tapi saya xdelah kalau makan lebih had muntah .. mmg xleh makan banyak .. dh terasa kenyang

Normal. Lain kandungan lain pengalaman ujian kehamilan

2y trước

🤲🏻🥰