Hi morning...mcm mne kita nak tau pregnant for baby girl or boy

12 Các câu trả lời

scan je tu pun untung nasib betul , kena baby nak supprice scan lain kluar lain 🤭🤭🤭

4y trước

Hahahah, betul tu. Belum lg dia kepit, tanak tunjuk langsung😅. Sllu baca org ckp 20w da boleh nampak, sy punya la tgu buat detail+5d skali msa 23w baby molek kepit rapat 😅. Tgu next scan la jawab nye, btw tak kisah jantina apa cuma excited nk beli bju ikut gender sb 1st baby 😍.

Scan bila dah 16w. Kalau ada rezeki boleh nampak

G scan.. Nk lebih jelas try 4D or 5D

scan or instinct hati.

Scan..26 mggu dh nmpk

selalu scan hrga brpe ya?

4y trước

Kalau kt tmpt sis ada klinik anda, scan 5D dan detail bru rm 89..saya dh 2 kali buat

scan lahh

Scan baby

Scanla..

Scan😹