SUSU FORMULA

Anyone had tried susu fm Dumex Mamex cherish tak? Boleh bagi review? Thankyou ??

24 Các câu trả lời

Tiap baby akan mengalami tindak balas yang berbeza. Sebelum awak nak cuba, saya nasihatkan untuk beli dahulu saiz kecil atau trial pack. Sebabnya ada baby yang boleh terima, dan ada baby yang tak boleh terima jenama susu formula.

Ya sangat bagus..anak saya minum formula ni..berak pun k..tapi skrng ada keluar pek baru.. dumex mamax je..tak ada lagi cherish..tapi sama juga..hanya pecking je lain..😍

Kat mne nk bli susu mamex cherish ni.. Puas cri kt farmasi n pasaraya

3y trước

Sy beli kt aeonbig

boleh naikkan berat badan tak?