Susu yang sesuai ..

Anak saya skrng baru 4 bulan 16hari dan baby fully BF so dalam ujung tahun ni selepas dia genap 6 bulan saya nak bagi makan makanan pejal .. contoh kalau saya blend carrot campur dengan susu formula ok ke ? Dan susu formula apa yang bagus ya .. saya fikir susu dumex mamex cherish ok ke ? Mintak pendapat ??

1 Trả lời

Kenapa tak nak terus kan bf? Boleh jugak campurkan puree dgn ebm.. Untuk fm kena try and error. Tak semua susu fm sesuai dengan baby. Boleh try carik susu sample dulu atau beli pek kecik untuk pastikan serasi tak untuk anak. 😉