makin kurus?

Hi mommy² ada tk supplement untuk tingkatkan selera makan. Badan sya dh size xs? bnyak mcm mna mkn pn tetap mcm ne. Air susu pn tk bnyak.

2 Các câu trả lời

Umur berapa anak Anak saya dulu takmau makan juga sebab dia jenis memilih makanan Tapi berat badan ok sebab dia lebih suka susu botol Kalau bab makan ni kena kerapkan memberi pada anak bagi dia rasa asyik makan2 lama2 dia terbiasa Yang tu la saya try now anak saya dah 3thun dah pandai makan sendiri

Untungnya badan tak naik lepas bersalin. Sis cuba ambik milkbooster, atau makan makanan yang boleh galakkan penghasilan susu.