perut kecil

Salam momy momy ?sy nak tanya,saya dh 33 weeks tpi org cakap perut sy kecil ?normal ke momy momy perut kecil,perut kecil, beby kecil ke.semua org tegur xmacam 8 bulan, macam 5 bulan je ?sedih sngt rasa, tpi sy tk fikir sgt jnji beby sehat je dan aktif ? terima kasih mamy semua, Jgn marah, saya just bertanya. ??

35 Các câu trả lời

Normal ja awk..sya dlu nurse ckp perut kecik 2kg ja ni..skli kluar 3kg lbh..jgn risau..aslkan baby sihat sudah..

Knp nk sedih? Bg saya rasa seronok ade laa. Tkperlu nk bwk perut berat berat. Hehehe. Yang penting baby sihat.

Xkesah la org nk ckp kan.. Sye plak org tegur perut besar mcm dh 40 weeks.. Masa tu 35weeks..

xpe biakan apa yg org nak cakap.. asalkan doktor kata baby sihat dah cukup.. alhamdulillah..

Yg penting baby sihat walafiat.. Sy doakan ibu & anak dlm kandungan sihat belaka.. Aminnn

Saya pun perut kecil. Tapi dah 7bulan. Jimat tak payah beli baju baru 😂

Normal. Sy pn sma jgk. 7 bulan tp x nmpak mcm org mengandung 🤭

as long baby sihat takpa takyah peduli kata2 orang sis.

Maybe sis kurus & tinggi sbab tu Nampak perut kecik.

sy ok sma..perut kecil...smua org tgur perut kecil