Kongsi Gambar Adik-Beradik Kesayangan Anda

Hi semua! Ada yang dekat sini adik beradik lebih 10 orang? Yeah, kita sama ?? & anak bongsu hehe manja sikit ?? Jom kongsi dengan kami bilangan adik beradik anda! Boleh juga kongsi bersama pengguna lain gambar adik beradik anda ? di ruangan komen !

Kongsi Gambar Adik-Beradik Kesayangan Anda
32 Các câu trả lời

Alhamdulillah, kami diberikan kesihatan, kebahagiaan & dikurniakan rasa kasih sayang Allah SWT antara satu sama lain; serta dapat kami berkumpul 9 beradik + ayah bonda tercinta 😘💕 #anakbongsu #anakmanjaibuayah

Adik beradik saya semua 13 orang... Saya perempuan bongsu... Ada 2 lagi adik lelaki masih belajar... Dalam gambar ni semua termasuk anak2 sedara, cucu2 sedara... Anak2 buah ramai yang dah kahwin ada anak...

Ini family saya. 12orang adik beradik. 18anak buah. 9 orang yang dah kawin. So total ahli ada 40orang. Tapi akhir tahun ni bakal tambah lagi 2 orang😍.

Saya 5 org adik beradik..saya ank yg sulung..dlm gmbar nie tak cukup seorg sebab tak bgun tido lagi dia ank syurga yg paling d sygi oleh kita org semua..

Sy ank slung drpd 4 beradik..3 perempuan n sorg lelaki..gmbr sy belah kiri tengh2 antra suami dgn ayah sy..nie gmbr raya thun lps..my baby msih dlm perut..😊😊

Sy anak tunggal. Takde adik. Yg ni semua adik² ipar. Husband ank sulung & lelaki tunggal. Kongsi kasih dgn adik² ipar je. Dorg semua sporting☺️

Sy 5 org adik beradik. Seorg dah meningal. Sy anak nombor 3.sy Bugeaneswary (1),sashi kumar(2),Nadarajah( 3)anak sulung, saravana kumar (4)

My siblings with ayah n makcik.. Picture taken last year celebrating Hari Raya Eidul fitri 2019 at Kampung ayah.. #mylovelysiblings

Charlie angles😊 saya anak sulung, beza umur dgn adik no 2, 7tahun, dgn adik no 3, 19tahun. Jauh sgt beza dia😁

8org adik beradik.. 6 perempuan 2 lelaki.. Sy yg ke 4..dlm gmbar kakak yg sulung dan adik2 lelaki tak de