kepanasan trimester 3

korang kalau rasa panas dgn cuaca skrg korang buat apa????slain ddk dlm aircond?..ad tips???

29 Các câu trả lời

selain aircond..emm minum air sejuk..mndi sblm tido..x ckup lg tambah ais pack ltk kt blkg bdn..😂

Take a shower or spray je air kat badan..haha..now 24 jam spray bottle ada kat sblah.. hahaha

sama laahhh...mndi dh brkali2 dlm shari...time tdo pun bju abih basah kna peluh...

tula sy pun panas semcm ni, mlm smpai sebelum tidur kne mandi lg bru bole lelap

Mandiiii sblm tdr. And dudk diam2 kalau tk pns balik. Minm air sjuk

Erk...saya mmg pasang air cond je kejap...tp set timer la..hehe

Duduk depan kipas,pastu memang kerja nak Mandi je la hahaha

Haha sy asyik mandi jeeee sehari lebih 5 6 kali 🤣🤣

sy mandi sehari sampai 4x 😂 xtahan panas punya pasal

I mandi sehari dalam 3-4 kali 😂 minum banyak air