Panas sentiasa

Hi mommies semua, saya dah masok 35w, saya sllu rasa panas dgn cuaca skrg ni, mmg kena aircond 24H tp husben plak jenis tak thn sejuk kadang kesian kt dia trpaksa mengalah, mmg mcm ni ka lagi2 dh hujung2 ni?

11 Các câu trả lời

Samaaa. Panas and tiap kali tidur berpeluh. I siap mandi every time peluh sebab i allergic peluh. Badan pun start naik ruam dah 😤 moga kita tabah. Sikit je lagi journey 🦾

saya pon skrg dh 35mggu 3hri..cuaca pnas skrg asyik brpluh2 ja bdn..mndi pon smpai 5lgi..still rsa pnas lgi..hrmon kta sma mgndung mmg akn rsa pnas lbih..mnum air msak bnyk2

2y trước

Lgi mndi lgi pns lps mndi tu😂 mmg lps mndi ja tros berdiri dpn aircond nk sejukkn btol2 dulu bdn, kalo tak mmg rasa nk mengamuk ja sbb pns

saya pun sama , buka aircond kadang smpai 21' - 19' pun panas. tidur mlm mmg tak pakai comforter dah tapi husben mmg dah selubung mcm dok Iceland 🤣skrg nk masuk 37week huhu

2y trước

Wahh tahniah dh tk lama dah, semoga urusan kita semua dipermudahkan, tk lama dah nk rasa pns mcm ni pon🥹

samaa. 35w 2d. sentiasa rasa panas, berpeluh menitik2. dah mandi sebelum tidur pun panas juga. pasang 2 kipas hala kat badan, pun panas juga 🥲

sy pun sama .. tk kira siang malam panas je .. tapi pelik sebab sekali dgn suami pun dia rasa panas 🤣🤣🤣🤣 ... cuaca agaknya skrg ni .. sy 36w3d

2y trước

Sama lah sis sya peluh hbis satu badan mcam mandi peluh dah hari2 ,tak malam tk siang sama je, sya skrng dah 36w 1d .

Hmmm sama la. Dgn uma takde aircond. Tido tengah malam terjaga. Sebab kepala rasa dah berwap. Bdn berpeluh2. Sabar jelaaaa

Ya normal. Husband siap selubung dgn selimut sbb sejuk sgt. Nk buat mcm mana kan? Unless dia nk tidur bilik lain, ok la.

2y trước

Btol, mmg comforter tu utk dia ja😂 bila dia bgn tgk kita tk berselimut dia selimutkn tp kena bebel blk sbb kita ni pns😩 last2 dia tutup tapak kaki ja katanya tkot masok angin🥲

sama,mlm ka siang ka peluh menitik nitik😂 mungkin cuaca skrg agak panas

Mmg panas pun. Lagi2 skrg dah kurang hujan. Psang aircond, mandi selalu

Sy 27w rasa panas je tmba plk cuaca skng ni ayooo