39minggu 6hari

Contraction manja manja dtg, pergi hospital cek 3cm. Let’s check in ??? Semoga semua urusan dipermudahkan semudah mudahnya ? buat mummy mummy yang bakal melahirkan atau yg sedang mengandung dan berusaha utk mendaptkan zuriat , semoga urusan korang semua pun dipermudahkan semudah mudahnya . In shaa Allah amin ya rabb al-amin ?

39minggu 6hari
49 Các câu trả lời

blh share x rsa sakit contraction tu mcmna?

5y trước

tq sis2 share info, 2bulan lgi dkt due, tu yg rsa tkut, tu yg nak tau psal contraction tuu.