39minggu 6hari

Contraction manja manja dtg, pergi hospital cek 3cm. Let’s check in ??? Semoga semua urusan dipermudahkan semudah mudahnya ? buat mummy mummy yang bakal melahirkan atau yg sedang mengandung dan berusaha utk mendaptkan zuriat , semoga urusan korang semua pun dipermudahkan semudah mudahnya . In shaa Allah amin ya rabb al-amin ?

39minggu 6hari
49 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan yer mommy..💪🏻

Aamiin.. semoga dipermudahkan bersalin ye sis..

5y trước

Alhamdullillah . Tq selesai bersalin 2/3. Jam 03:35pm berat baby girl : 3:34kg 🥰

Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis🍀

5y trước

Amin amin alhamdullillah 💕

Semoga dipermudahkan segala urusan..Aamiin

5y trước

Amin. Alhamdullillah seleesai 😘

Semoga dpmudahkn urusan sis dn bby aamiin

5y trước

Alhamdulillah sis 😘😘

In sha allah.. Moga dipermudahkan

Semoga d permudahkan urusan bersalin ..

5y trước

Wahh sama 🤗.. Selamat berpantang . Doakan sy jgk due lagi seminggu.

Good luck dear..smoga dprmudahkn

Aamiin..semoga di permudahkan..

smoga dipermudahkan urusan sis.. 😊

5y trước

wah.. alhamdulillah sis, slamat brpantang ye.. 😊😍