Batuk&hingus

Baby saya bru 19hari ni, tapi dia kena batuk n hingus sebab djangkit sya huhu ? ada tak petua bagi batuk dia turun? Sudahlah kuning masih ada lagi huhu. #19DaysBaby❤️

2 Các câu trả lời

Cuba minyak bawang putih sis.. bakar sebiji bwg putih .. ketul Dan campur dlm sedikit minyak masak yg baru. Sapu KT hidung dada belakang Dan leger. Cuba sapu sikit je dulu kot2 Ada allergy ngan baby.. baby SY ok je sapu ni cepat sembuh

sama sis ... bby sy juga bru 19 hri ada btuk dn hingus .. 😢

4y trước

Sama la,bby sy pun baru 19hari da batuk,hingus,hidung berbunyi..