Sykur Alhamdulillah

Period lewat 5hari, ptg xd check alhamdulillah.. Hadiah anniversary esok ❤️❤️

Sykur Alhamdulillah
63 Các câu trả lời

Alhamdulillah. Same like me tapi sye buat masa hadiah bufday suami dulu. Suprise katakan

Wahh tahniah sis...semoga bby sihat2 saja sehingga selamat melahirkan nnti aamiin

Tahniah sis...lebih kurang mcm sy...btw jaga diri sis...jaga permkanan..

Wah. Tahniah sis. Anak ke berapa dan anniversary ke brapa. Jga diri leklok

5y trước

Ank kedua n first anniversary.. Ank yg first miscarriage bln 9 thn lps..

tahniah n happy anniversary. .moga kekal sampai jannah. .aminn

Wow wow wow... Congrat sis.. Jg diri dan kandungan elok2..

Waaa tahniah . Dh bleh buat suprise dkt husband tuu .

Tahniah sis.. Jg diri.. Makan byk makanan berkhasiat

Alhamdulillah.. Terima kasihh semuaa 😘😘😘

Congrats sis . Doakan saya pulak 🤲🏼