nervous hehe...

boleh share x tips utk atasi minum air gula hehehe sbb esok nk g cek nih ??

2 Các câu trả lời

jgn risau sgt. says pun 28hb ritu kena mnm air gula hihi pun nervous juga sbb baca mcm² cerita... anyways ok je, everything went well. yang penting bila minum jgn sekali gus minum abis mcm rushing sgt... Saya minum slowly, abis dlm 3 - 4 teguk (size cwn air gula saya tu mcm size cwn kertas kopi je) Lepas mnm saya duduk diam² tggu masa lalu hehe. insyaallah semua berjalan lancar sis.

hehehe inshaAllah moga esok semuanya dpmudahkan.. lps minum tu boleh x minum air suam?