kandungan 6mggu 4hari tp scan xnmpk

Slps beberapa kali amik drh dr mggu lpas, bacaan normal utk kandungan dlm rahim. Dr bacaan beta hcb 300+ ke 600+. N 2nd time, dari 2000++ ke 4000++. N hari ni, masih xnmpk apa2. Skrg tgh tggu utk buat laparoscopic utk nak sahkan janin kt dlm or luat rahim.. Doakan y terbaik utk sy ye

2 Các câu trả lời

Mcm saya jgk masa awal kehamilan.. mmg xnmpk.. tpi Alhamdulillah skrg dah masuk 26 weeks. So , jgn risau sis

5y trước

Yeke... Tp doc cm lebih risau sbb ni 1st time preggy, umur dh 36thn n 1st +ve slps hmpr 7thn kawin... Pttnye mlm ni buat prosedur tp disebabkan terlalu byk kes kritikal, diorg postpone slps lebih 12jam puasa Mudah2an akan nmpk janin dlm ms terdekat ni n berada dlm rahim Aamiin2

Aamiin3

5y trước

Tq dear