6week

hi slmt ptg sy nk tanya if pregnancy baru je 6week if kita nk scan tgk jika ada kantung or tk boleh ke ??? tq ☺️

5 Các câu trả lời

lebih baik 6mnggu ke atas laa sis.. dlm msa yg sma jga pmakanan n jgn bnyk gerak pastu mkn folic acid beli kat farmasi utk smntra..sy aritu scan 6mnggu gak cma nmpk kantung pastu review lg..3x scan yg ketiga bru nmpk janin..smoga smuanya baik2..aamiin☺️

6w awal lagi sis. Setengah org 6w dah nampak kantung setengah org belum nampak. Better jgn scan lagi takut tak nampak kantung nanti sis stress. Elok tunggu dulu. Buat masa skrg sis jaga makan n jgn buat kerja berat

Alhamdulillah masa saya scan hari tu 4 week dan nampak kantung . Scan kali kedua dkt KK lps dua minggu dari scan pertama nampak janin dah. Kalau nak scan cuba lah, InshaAllah kalau ada rezeki mesti nampak 😊

Slalunya bia besar sket bru puas hati nmpk sis.. 6w masih awal tp da ley check

Blh nmpak dh kantungnya. Scan la time dh 8/9 weeks blh tgk heartbeat skali.