Acid Folic

Slmt pg ibu2.. Nk tnya utk ibubyg ada penglman.. Masih boleh kha mkn acid folic utk kndgn 16w..hri tu p klinik Dr ada bgi ubat acid folic tapi sya tidak mkn sampai skng.. Sbb saya ada minum 1 produk jus mamariam.. Sya takut nk campur ubt dri klinik sma produk yg sya amalkn.. ???

1 Trả lời

Hi Puan 🤗 Jika puan ada sebarang persoalan mengenai pemakanan sepanjang kehamilan boleh ajukan di ruangan Tanya Pakar ya 😉 https://community.theasianparent.com/q/smiley/2424969?d=android&ct=q&share=true