Firstmommymuaz

Slmt mlm....sy nk mtk pndpt smua...ank sy umur 1 tahun dia minum susu fernleaf 1-3..sy nk tahu brpe kerap dlm 1 hari kita bg dia minum susu yea ...??sbb baca kt paket susu ia tulis 3 kali cdgan hidang sehari

1 Trả lời

hi mommy. anak saya pun minum formula dan memang saya tetapkan 2x sahaja. bangun pagi dan malam sebelum tido. kalau bagi banyak sangat nanti anak hilang selera makan sebab dengan minum susu tu je dia dah rasa kenyang.