Minum susu fernleaf 1-3???

Tumpang tnya ade ke parents sni yg bg ank 1thn mnum fernleaf 1-3? Ank saye bru je sthun hri ni test susu ni sb org kate bgs, tapi dia start minum ni 12 disem tme mlm den truskn smpai 13hb ke ptg, tp sekali nye ank berak camni pulak, rase nye ptt tukar trus ke atau camne? Scop susu 3 scope 5 ouns #bantusharing #seriusnanya

Minum susu fernleaf 1-3???
6 Các câu trả lời

Susu perlu try and error. Setiap penerimaan anak tak sama. Anak saya minum susu ni dari umur setahun till now reaching 2years old. Alhamdulillah okay, tiada apa2 masalah. Kalau tiba2 anak saya sembelit, disebabkan pemakanan. Macam anak awak pun dah setahun dan dah makan, kena semak pemakanan anak juga. Awak nak bagi susu kotak full cream pun boleh kalau anak tak okay dengan susu formula. Try & error😊 Kalau nak guna scoop untuk bancuh, sukatannya 45ml = 1 oz.

Anak sy x nk minum 123 fernleaf. Dia nk full cream. Susu Family pun minum tp klu family wrna poo dia pelik2. Fullcream yellow mustard tp sgt likat. Kekadang menyampah benar nk cuci bontot dia

5mo trước

FULL CREAM. Klu family tu tak sesuai sy rs. Sbb susu family, lemak dikurangkan. Klu bwh 6 tahun, better fullcream unless ada mslh berat badan, then oklah bg family.

try susu anmum essential gold..anak sy sblum ni minum enfelac gentlease..tapi sbb mahal giler..start setahun ,sy tukar anmum essential gold..alhamdulillah..ok jer..anak sy berak pun senang

6mo trước

Saya pun guna Anmum gold ni jugak. Harga tak melampau pastu baca formula dia - terbaik. So far no probelmo with my kiddo.

tula baca review mcm oke . bila minum tak kena dengn anak . anak tak berak langsung . then tukar balik dutch lady .

7mo trước

Scope dutch lady tu?

Cuba Anmum essential gold yang ada iklan Tv tu. Berbaloi.

sy slalu buat 3scoop 6oz-7oz air,

7mo trước

bolehlah. cuma nya mkn kena complete meal, ada snacking buah..baru poo ank ok.