Cecair Jernih Keluar Dari Faraj

Slmt mlm semuanya, saya preggy 31 weeks, mohon sesiapa tau tak kenapa blh keluar cecair jernih dari faraj? Tiada bau, sebesar tapak tgn jgk banyak nya kt panties. Baby ckup gerak 10 x before 9pm. Mesti pergi hospital ke mlm ni? #seriusnanya #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

pg hospital now. tkut air ketuban leaking.

2y trước

Alhamdulillah tahniah puan. Semoga puan dan baby sentiasa sihat dan diberi kesihatan yang baik. Selamat berpantang!