buasir teruk

slm smua ,ad x sp ii prnh pkai ubat buasir mn elok?tlg cadang sikit sy buasir teruk sgt🥺tp x brni nk ckp due bln 12 lg tkut psl buasir ni buasir terkeluar and x msuk balik🥲 tk sakit pon cuma tkut🥲25w preg and nk tya air kelapa boleh minum x

12 Các câu trả lời

Ada jumpa doktor tak pasal buasir teruk ni?

2d trước

Aduhai.. Better jumpa doktor lah.. Saya lg takut buasir teruk tu jadi lebih mudarat. Nanti bersalin, nak jaga anak, nak hadap buasir lg 😣