scan tak nampak.. hanya nmpak dot je..

slm.. siapa pernah alami doc scan hanya nampok dot je.. ikutkan 7week... tapi sy period xtentu sbb mnyusu baby.. kadang period 1bulan 2kali dtg.. hari bersih hnya 2minggu 3 4hari je.. doc bagi mase 2minggu lagi.. kalau x cuci... klau ikut sy kira baru 4week.. tapi doctor ukur kntung 7week...

scan tak nampak.. hanya nmpak dot je..
18 Các câu trả lời

tq semua... Alhamdulillah . . sy xtggu 2week.. 1week sy dh pergi scan.. xtenang hati.. sy pergi klinik lain dari scan ptame tu.. Alhamdulillah.. dh nmpk bby n bunyi jantung.. 😊 semoga semua diberi kabar gembira yg menantikan zuriat.. Aminn...

5y trước

Alhamdulilah , tahniah

InsyaAllah ad sis...bykkn brdoa...sma kes sy, dh 9w4d ikut last period, td scan bru 6w5d...Dr ckp ad 2 kmgkinan, prsenyawaan lmbat atau missed miscarriage... Dtg lg 3w utk 2nd scan...sy hnya keep postive ja skrg ni...brdoa ad keajaiban Allah

5y trước

InsyaAllah ada tu sis...sy positif ja...hri2 mnx ngn Allah...ckp ngn 'baby'

Sy masa scan 4w xnmpak apa. Da scan kot bawah pon still xnmpak smpai doktor syak unknown location pregnancy. Risau dahh. Hmm. Weeks k5 bru nampak kantung. Hopefully everything going well. First time preggy after 1year and half married

Same sis.. Sy 4week npk kantung je scan 7week msih sme kntung shje.. 8week sy buat buku pink dulu lps tuu doktor scan blik alhamdulillah 8week dah napk jntung..

Saya scan masa 4 week haritu nampak dot mcm tu sbb baru jadi darah. Dokter suruh datang balik masa 10 week. InshaAllah ada rezeki. skrang saya dah 7 week

saya ni 3 kali scan berturut2 mase awal pregnant.. sebbmab doc ckp baby x jadi.. alhamdulillah now i'm 38 weeks pregnant mummy

5y trước

Sya tggu 3rd scan 10w.. Kantung berkembang tp blm nmpk baby. Harp nmpk la nnti. Period x tally dgn size. 10w tp scan 6w...semoga murah ada rezeki sya. 2nd pregnancy miss miscarriage. Tu pa risau...

Mcm saya mula2 haritu sis... Doc scan 7week...sbnarnya masa tu baru 3w ke 4w... Repeat lg 2weeks je...in shaa allah ade... Now dah 12week...

5y trước

Bpa kali dh scan..?

Saya 10w baru nampak bentuk baby. Dulu time 4w/7w mcm tu nampak kantung aje. In shaa Allah. Just doa yg baik baik aje ok☺️

5y trước

Ikot 8week,bila g klinik swasta kta 7week,scan,hnya nmpk kntung jer...doc swasta refer ke hospital..scan2 nmpk kntin jgak,tpi doc kata bru 6week..x thu mne stu btol,tpi doc suh dtg 2 mggu lgi..scan..kalau still ktung jgak,kemungkinan x mnjdi...hmm,dlm hti nie risau sngt.first anak print luar rahim..buang stu tiub belah kiri..harap sngt kndungn yg kedua nie boleh diselamatkan..aminyaraballamin..

Saya pun masa scan 6week xnampak kosong.. tp cek upt positive.. maybe baru lagi, tunggu dah 9-12 week maybe baru nampak 😊

5y trước

Samalah saya semalam. Saya cek usia 5w3d kosong xnpk pape. Dot darah pun xnampak. Doc cek upt, positif. Minta2 la lepas 2w dah npk kantung and baby.

sy dulu 6 week scan biasa x nmpak. kantung je. doktor scan dari bawah baru nmpak kecik je janin & heartbeat