Mood bertukar

slm semua, skrg sy baru 15minggu, tp sejak sy tahu sy pregnant sy terus tak bole pergi kerja sampai sy behenti kerja. Mood sy terus bertukar jd malas+penat walaupun sebenarnya sy seorang yg aktif kuat kerja dulu pun jarang sgt mc. Dah masuk 3bulan lebih ni sy dah ok sikit tp masih kdg kdg sakit kdg kdg ok. Sy mcm tak suka tgk phone tgk fb n semua laman sosial sampai sy tak guna phone(sebab sy akn pening2 lepas tgk phone). Sy lebih suka menyendiri skrg sampai kwn kwn semua tnye mana menghilang dah tak aktif . Suami pula tnye bila bole masuk kerja balik tp sy betul2 tak ada mood nak kerja. Skrg sy dlm dilema, sy taknak salahkan bby dlm perot ni tp kdg sy stress sgt.. mungkin ni first time sy pregnant?

19 Các câu trả lời

Malas nk p keje + takde selera nk mkn awl awl pregnant. Skg 37week suka mkn.. Bila takde mknan rse gelisah.. Stok mknan kene byk.

Sme kita.. Dh thu pregnant trus resign.. Ank first jgk.. And first time xkje spnjang hidup.. Sblom ni hidup ngn kje je

hmm sama la. first baby mood malas smua ada. tgk hanpon pn tdk blh msti temuntah 😥 kalau blh mo tidur sja 😂

Sma la kita sis.. Sy pn cmtu... Nk muntah tgok fb wasap semua.. Tp tetap kena keja.. Komitmen byk 😢

Normal ada rasa malas tapi takdelah sampai berhenti kerja. Kena lawan perasaan tu, jgn diikutkan sgt.

Smala mcm sy sist..smpai sy xnak kluar dri blik..nak brjalan pun rasa malas..

Sama mcm sya sis..tak pe rest je dlu..nnt da ready start aktif blik ok😉

Mcm saya juga mood awk🤔sme klakuan tpi I tak kerja I Suri umah

5y trước

Hahaha😂😂

Take time sis. Nnt ok la tu.