Baby taknak makan

Anak sy masuk 10bln ni asyik taknak makan aje, buntu dah tak tahu nk masak apa lagi. Sy dah masak pelbagai menu tp mcm tu juga. Sarapan taknak mkn tengah hari pun taknak, kdg kalau mkn pun 2 3 suap aje dlm satu hari tu. Kdg sy punya stress sampai menangis, yela anak sy tu kena naikkan berat tp mcm ni pula peel dia. Mmg mommy2 kena kuat ya 💪🏻🥲##pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

Anak sy punnn. 10 bulan berat drop, nurse dh bising. Sy masak apa pun, dia taknak bukak mulut. Tak sedap agaknya 🤣 kalau bagi heinz tu laju je. So sy bagi jugak walaupun tu hanya snacking

sblm ni ank mkn mcm mana? tekstur?

8mo trước

Dia dh mkn mcm makanan kita tp versi baby, dh bg nasi butir. Lenyek dgn lauk berkuah