Spotting on off

Slm sejahtera..nak tanye, sy pregnen 6 weeks dh skrg.. tapi masih spotting on off, dia tak klua tiap hari. Cuma skejap2 je. Dr ada bagi duphaston, tp masih spotting juga.. normal ke?? Sye penah miscarriage gak tahun lepas.. dia spotting tu takde lah sakit perut ape, cume spotting je. Ada yg sama x?? #firstmom

1 Trả lời

Awak try total bedrest..jgn buat2 apa2 keja

3mo trước

Saya pon sama, baru harini ada spotting sikit. Tahun lepas ada sejarah miscarriage juga. Jadi cikgu ni takboleh duduk 1 tempat sbb kena masuk kelas. Saya pon risau juga ni.