Dah 2 bln x period

Slm momy²..ad x yg mcm sy...dh 2bln xperiod..tp cek xpegnt pn....ank br nk msk sthn after czer...xamik perncng pn..normal ke x normal...tp pnh jgk ad skip sbln..tp jrng..ni dah 2bln...kena p klinik ke x ya..

1 Trả lời

Pergi je klinik untuk pemeriksaan. Saya tak pasti kalau fully breastfeeding setahun, tiba2 period tak datang. Saya fully breastfeeding, sebulan habis nifas, tiap2 bulan datang haid hingga sekarang. Tak tau pengalaman ibu lain.