Pregnant Ke?

Slm hai ibu ii nk tnya sy check upt double line. Gne clear blue 1-2mnggu prgnnt. Tpi sy g klinik tdi doc check scan xnmpk lg. Mgndung ke mcm tu? Check air urine nmpk samar lg.

16 Các câu trả lời

Awal lg.. Better pergi 10 minggu keatas

1ke 2 mggu mang la...xnmpk ape2 agg

1 2 minggu mana nak nampak lg.

normal tak nampak lg sbb masih baru. tggu 10 mggu nnt

positif tu cuma awl lg..btw congratss siss

Tahniah..mmg mgandung. if upt line samar dan scan blm nmpk tu disbbkn kndungan masih awal..scan biasanya akn nmpk kantung pd mggu ke 5 keatas..jd better scan smasa mggu 8 keatas, masa ni dh nmpk bby dan jantung. scan awal2 ni kdg blh myebbkn ibu stress memikirkn kmgkinan yg negatif pd kndungan.