GERAKAN BABY

Slamt pagi mommy2 smua...saya 25 minggu masok hari ni..Kelmarin ptg saya rasa baby brgerak mcm slalu..dan bngun pagi ni saya tak rasa baby gerak...adakah normal?? Help me ##firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

5 Các câu trả lời

Sama la kita hehe. Sy haritu baru masuk 22/23 minggu aktif sgt bgerak. Lps tu slowly kurang, ada masa tertentu sgt aktif. Sbb pjj dgn suami, bila vc dgn suami dan suami nyanyi punya la aktif baby menendang dgn kasar mgkin baby dgr suara ayahnya sumbang kot. 😂😂

cube usap2 perut nye. mkn manis, minum air sejuk. sye pon gituu gk kdg2. selalu sye kejut je die bgun. nanti lps tu die gerak la dgn tendangan kuat nonstop tu, marah agk nya kena kejut 😂

2y trước

td baru lpas mkn,dia gerak sikit2 ja..slalu sakan ja dia gerak..

sy pun de time baby sekali dua je gerak. de time extra vaganza dia gerak. sy br 22w. sy selalu kejutkan baby. tekan² sikit perut. makan benda manis, laju dia bg respond

Hi , benda ni normal . Saya pun alami benda yang sama . Ada hari dia aktif sangat , ada hari dia jadi pasif . Ikut mood dia . Tapi tak ada apa apa . Insyaallah .

normal je mungkin dia tdr