pegerakan bayi

Slam,skrg sya da 28 mggu nk tnye mmy2 smua normal ke klau bayi kurang bgerak??

5 Các câu trả lời

Sy puasa kdg² bila cuti, baby mmg kurang sikit gerak and slow je gerak dia. Tp bila malam dia main masak masak agaknya dalam perut, kemain aktif 😅

4y trước

Betul². Sakit mcm mana pun mesti seronok jugak perasaan ni 🥰🥰

Ckup 10 pergerakan tak utk sehari dlm tempoh 12 jam? Klau ckup patutnya x jdi msalah. Ape² pun better cek dgn doc

4y trước

Sya x buat lgi kiraan pgrkkn bayi mggu dpan bru doktr ajr

Puasa ke? Baby kurang aktif kalu mommy puasa..tp pastikan cukup 10gerakan..

Kepala sy pening pusing pagi n...adakah hb sy low...

Kalau kurang sangat,refer hospital ye